Kursus om menneskets indre kvaliteter - din spirituelle sundhed.

Spiritualitet handler om kernen i dig, din essens, dine indre kvaliteter og visdommen fra dit hjerte. 

Mennesket har som udgangspunkt medfødte kvaliteter som eksempelvis kærlighedsevne, livskraft og nysgerrighed. Alligevel glemmer vi typisk vores egen essens/spiritualitet, allerede i 3 års alderen. Glemslen opstår på grund af omgivelsernes påvirkning af én, så vi kan passe ind i det samfund, vi er en del af.

Hvordan kan vi få fat i den indsigt i os selv igen? Hvordan anvender vi de indre kvaliteter som kendertegner det menneske, vi hver især er?

Nogle mennesker er f.eks. sanselige, følsomme, tålmodige, glædesspredere eller noget helt andet, som er unikt for dem. Det opleves ikke nødvendigvis som kvalitet eller noget specielt, selvom det faktisk er det.

Kursusindhold:

På dette kursus er fokus på éns indre kvaliteter samt evne til at leve i overensstemmelse med sig selv og andre. Formålet er at være nysgerrig på, hvad menneskelige kvaliteter er. Hvordan spiritualitet kan give grobund for at være sig selv og finde sin egen indre autoritet.

Kurset vil bestå af teoretiske oplæg omkring sundhed og spiritualitet samt inddragelse af  deltagernes erfaring med at opdage og mærke egne kvaliteter, dermed spiritualitet. Dette kombineres med mine egne og andres meditative øvelser, inklusiv grounding og mindful tilgang til livet.

Målet er, at deltagerne oplever en personlig udvikling og hvordan denne kan benyttes i det daglige liv.

Praktiske oplysninger:

Tidspunkt: kl.10.00 -14.00 på følgende otte  lørdage 2024/2025:

31/8, 28/9, 26/10, 23/11, 21/12, 25/1, 22/2, 29/3, 26/4.

Sted: Krusborg Karma & Dagligliv, Torrupvej 53, 6800 Varde.

Kursusholder: Hanne Gjedbo Kjær, Dagligliv - hgkdagligliv.com

Deltagerforudsætning: Nysgerrig og motiveret for at deltage i et fællesskab omkring emnet sundhed og spiritualitet med fokus på de menneskelige indre kvaliteter.

Forplejning: Der er vand, te, kaffe og frugt e.lign. til rådighed under kurset.

Tilmelding: hgkdagligliv@gmail.com eller mobil 93981326 senest d.27/7-24.

Pris og betaling: 4375kr.                                                                                      Betales senest d.5/8 via bankoverførsel. Bankoplysninger vil stå på tilsendte faktura efter tilmelding.